Ledig stilling:

Avdelingsleder Hov ungdomsskole

Søknadsfrist: 15.04.2020

Avdelingsleder Hov ungdomsskole

Ledig fast stilling som avdelingsleder på Hov ungdomsskole med ansvar for ett årstrinn i ungdomsskolen, spesialpedagogikk ved skolen som helhet, og særskilt tilrettelagt avdeling. Hov ungdomsskole har 245 elever fordelt på 8., 9. og 10.trinn. Skolen har en aldersblandet særskilt tilrettelagt avdeling med et fulltids spesialpedagogisk opplæringstilbud for 14 elever inneværende skoleår. Hov ungdomsskole ønsker ansatte som utfører sitt arbeid i tråd med skolens motto "Mestring gjennom samarbeid" og i tråd med Ringerike kommunes verdigrunnlag nyskapende, ærlig og respektfull.


Fakta om stillingen:

Søknadsfrist: 15.04.2020

Arbeidsgiver: Ringerike kommune

Sted: Hønefoss
Stillingstittel: Avdelingsleder Hov ungdomsskole

Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast

Avdelingslederne inngår som en del av skolens operative ledergruppe, sammen med rektor, og skal sørge for nærhet mellom ledelse og daglig drift. Avdelingslederne har ansvar for egen avdeling når det gjelder daglig drift, personalspørsmål, elevsaker og utviklingsarbeid i henhold til skolens planer. Avdelingsleder følger treårsløpet til sin avdeling. Avdelingslederen må være løsningsorientert, fleksibel, ha erfaring med den skolefaglige driften i avdelingen en skal lede og ha et helhetlig blikk for skolens utfordringer.

Arbeidsoppgaver
100 % administrasjon med ansvar for spesialundervisning for hele skolen.

Kvalifikasjoner

Du må ha undervisningskompetanse i fag på ungdomstrinnet.Personlige egenskaper

  • elevsentrert læringssyn
  • relasjonskompetanse og tydelig klasseleder/leder
  • gode samarbeidsevner og helhetlig tenkning rundt elevenes læringsmiljø

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Språk

Det kreves at du har god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Vi tilbyr

  • eget lederprogram i kommunen
  • lønn etter gjeldende regelverk
  • gode pensjons- og forsikringsordninger i Statens Pensjonskasse

Hos oss får du muligheten til å jobbe i en effektiv og spennende organisasjon med mål om god kvalitet på tjenestene. Du har muligheten til å forme tjenesten og utnytte handlingsrommet innenfor rammene.

Søknad

Til stillingen kreves fremlagt politiattest i henhold til Opplæringslovens § 10-9 før tilsetting.

Ringerike kommune plikter å undersøke om den som tilsettes oppfyller kriteriene for tuberkulosekontroll.Vi ønsker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelse.

Søkerlisten til stillingen er offentlig og tilgjengelig for de om ber om det (offentleglova § 25).

Søknad med begrunnelse om å bli fritatt for å stå på søkerliste, gjøres i det elektronisk søknadsskjemaet. Kravene er strenge. Om søknaden ikke blir innvilget, får du mulighet til å trekke deg fra prosessen. Elektronisk søknad skal benyttes.

Arbeidssted

Hovsmarkveien 44, 3515 Hønefoss

Startdato: 01.08.2020

Kontaktinformasjon

Tone Sandvik, rektor, mobil 95966302

Du kommer til elektronisk søknad ved å trykke her

Søknadsfrist: 15. april 2020

Ringerike kommune

Ringerike kommune har over 30 000 innbyggere og ligger en times kjøring fra Oslo. Med Ringeriksbanen og ny E16 vil Hønefoss om få år være 25 minutter unna hovedstaden. Ringerike skal være det mest spennende vekstområdet på Østlandet og i løpet av 20 år skal folketallet fordobles.

Utbyggingen er godt i gang.

Vi skal ta vare på de gode lokale verdiene, samtidig som vi ønsker mange nye innbyggere velkommen. Ringerike kommune trenger flere flinke folk som vil være med på å planlegge, bygge og utvikle fremtidens kommune.