Ledig stilling:

Avdelingsleder - Trondheim kommune

Søknadsfrist: 20.06.2021

Fakta om stillingen:

Søknadsfrist: 20.06.2021

Arbeidsgiver: Trondheim kommune

Sted: Trondheim

Stilingstittel: Avdelingsleder

Heltid / Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Fast

Helse- og velferdskontor Lerkendal opererer med et bredt fagmiljø innen helse-, velferds- og pedagogiske tjenester for voksne. Vi har kompetente medarbeidere og stor bredde i arbeidsoppgaver. Avdelingsleder vil inngå i enhetens lederteam og ha en sentral rolle i enhetens arbeid med å forbedre interne prosesser.

Vi søker en proaktiv og tydelig leder med interesse for prosessutvikling og kontinuerlig forbedring i krysningspunktet mellom helse og pedagogikk. Du har relevant høyere utdanning og erfaring med ledelse. Vi tilbyr en spennende rolle i et sterkt fagmiljø med stort ansvar og fremtidsrettede oppgaver.

For nærmere informasjon ta gjerne kontakt med enhetsleder Frank Meland, tlf 982 02 444. Se full utlysning på www.trondheim.kommune.no/jobb

Du kommer til elektronisk søknad ved å trykke her.

Arbeidsgiver: Trondheim kommune

Åpen – kompetent – modig

Trondheim kommune er landets tredje største kommune, og en av Norges største arbeidsplasser nord for Dovre. Hver dag arbeider om lag 15 000 medarbeidere med å gi byens innbyggere gode helse- og velferdstjenester, utviklende oppvekst- og utdanningsmuligheter, et godt bymiljø og en rekke kultur- og fritidstilbud. Trondheim kommune er en framtidsrettet og moderne arbeidsgiver som samarbeider nært med byens forsknings-, universitets- og høgskolemiljø.

Les mer om Trondheim kommune

Trondheim kommune ønsker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser. Etter søknadsfristens utløp blir det utarbeidet offentlig søkerliste.Gyldig politiattest må framlegges i tilsettinger der det er påkrevd.

Søknadsfrist: 20. juni 2021