Ledig stilling:

Vil du sette spor etter deg?

Søknadsfrist: Div. lærerstillinger og frister

Stillingstittel: Lærer

Er du opptatt av å sette spor hos elevene dine, vekke lærelysten hos dem og sikre at de er godt rustet til å mestre livet de står på terskelen til. Har du i tillegg ambisjoner om å bidra til utviklingen av selve læreryrket? Da er det store sjanser for at bærumsskolen er midt i blinken for deg.

Fakta om stillingen:

Søknadsfrist: Div. stillinger og frister

Arbeidsgiver: Bærum kommune

Sted: Bærum

Stillingstittel: Lærer

Heltid / Deltid: Heltid /Deltid

Ansettelsesform: Fast / Vikariat / Engasjement

Vi lyser nå ut stillinger ved alle våre skoler i kommunen, og kan love deg interessante muligheter både i barne- og ungdomsskolen.

I Bærum skal elever, lærere og skolen selv være godt rustet for fremtiden. For å sikre det, er vi opptatt av å være i stadig utvikling. Vårt fokus er på læring, gode relasjoner, livsmestring og tilpasning til samfunnsutviklingen i en digital skolehverdag. Vi må til enhver tid utvikle oss for å sikre at vi er den relevante samfunnsaktøren vi skal være.

Bærum kommune har en tydelig plan for skolen og vi har ressursene og den politiske viljen til å følge den opp. Vi skal prege utviklingen i skolen og jobber for å stadig forbedre oss. Å jobbe som lærer i en stor kommune med store skoler byr på et godt faglig og sosialt fellesskap med øvrige lærere. Det gir store muligheter og krever at du har evne og vilje til samspill med dine kollegaer.

Ved å følge denne lenken vil du se alle våre ledige stillinger og kunne lese mer om de ulike skolene i Bærum.

Bli med og sett spor.