Ledig stilling:

Kommunalsjef for barnehage

Nye Asker kommune
Søknadsfrist: 08. september

Nyopprettet stilling | Unik mulighet | Sterkt utviklingsmiljø

Nye Asker kommune er under bygging og søker en kommunalsjef for barnehage med ambisjoner og engasjement for hele oppvekstfeltet. Stillingen er nyopprettet og gir en unik mulighet til å drive utviklingsarbeid i en ny, stor kommune med ambisjon om å styrke barnehagesatsingen. Nye Asker skal tuftes på FN`s bærekraftsmål.

Stillingen er tillagt ansvar for 36 kommunale barnehager organisert i 8 virksomheter og for spesialpedagogiske tjenester til førskolebarn, totalt ca. 530 årsverk. Kommunalsjefen rapporterer til direktør for oppvekst og forventes å bidra i hans ledergruppe med et helhetlig og strategisk perspektiv innenfor oppvekst.

Innenfor oppvekstsektoren er det god tilgang på dedikerte og kompetente stabs- og utviklingsressurser som samarbeider tverrsektorielt.

Fakta om stillingen

Søknadsfrist: 08. 09.2019
Arbeidsgiver: Nye Asker kommune
Sted: Asker
Stillingstittel: kommunalsjef for barnehage
Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast

Vi søker deg med fokus på kunnskapsbasert kvalitet og utvikling av gode løsninger. Det er avgjørende at du har evne til å bygge en felles kultur og skape gode relasjoner til medarbeidere, politikere, innbyggere og samarbeidspartnere. Rett kandidat forstår og mestrer samspillet mellom politikk og administrasjon.

Du bør være faglig oppdatert og fremtidsrettet, med god kjennskap til barnehage og til overordnede plan- og styringssystemer. Det er ønskelig med erfaring fra strategisk ledelse innenfor fagfeltet samt god kompetanse knyttet til personalledelse og partssamarbeid.

Vi ser etter en tydelig og beslutningsdyktig leder som evner å etablere gode team og skape entusiasme. Du bør kunne vise til oppnådde resultater i arbeid med omstillings- og utviklingsarbeid. Vi søker deg som er en tillitsskapende leder med god gjennomføringsevne og høy integritet. Det forventes relevant høyere utdanning og ledererfaring fra stor organisasjon.

Ta gjerne uforpliktende kontakt med Randi Flugstad i Amrop Delphi, tlf. 905 84 138 eller direktør for oppvekst Kai Erik Lund i nye Asker kommune tlf. 958 42 967. Send epost til [email protected] for å søke på stillingen. Søknadsfrist 8. september 2019.

Alle henvendelser behandles konfidensielt frem til søknadsfristens utløp. Deretter vil det utarbeides offentlig søkerliste. Evt. ønske om unntak fra offentlighet må grunngis særskilt i søknaden.

Du kommer til elektronisk søknad ved å trykke her.

Søknadsfrist: Snarest innen 08. september 2019