Ledig stilling:

Faglærer – Salg, service og reiseliv

Søknadsfrist: 23.01.2022

Seiersborg videregående skole Fredrikstad AS er et heleid datterselskap av Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad. Skolen er godkjent etter Friskolelova kap. 2 § 2-1f særskilt tilrettelagt opplæring og har ca. 150 elevplasser. Programområdene er Helse- og oppvekstfag, Salg, service og reiseliv, Teknologi og industrifag, Bygg- og anleggsteknikk, Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign, samt Påbygg til generell studiekompetanse.

Seiersborg videregående skole er en friskole som gir tilbud om et ordinært utdanningsløp for elever med behov for tettere oppfølging i et mindre skolemiljø. Skolens hovedmål er elevenes mestring, og vi ønsker å legge til rette for at elevene skal kunne mestre ut fra egne forutsetninger. Vi har tro på at relasjonen mellom mennesker danner grunnlaget for trivsel, trygghet og mestring. På Seiersborg videregående skole har vi et positivt og helhetlig syn på elevene. Vi skal skape et trygt og inkluderende miljø hvor læring og vekst muliggjøres.

På Seiersborg videregående skole skal vi ha sammensatte team med elever, lærere og miljøarbeidere for å gi trygge og gode læringsmiljøer og vi har spesielt gode muligheter for å tilrettelegge for enkeltelever ved behov.

Er du en engasjert, målbevisst og faglig dyktig pedagog med høye ambisjoner på elevenes vegne? Ønsker du å bli en del av et læringsmiljø med høy faglig kompetanse, og vil du bidra til å utvikle ungdom til fremtidens arbeidsmarked, da kan dette være stillingen for deg!

Vi ønsker å knytte til oss flere lærere og søker derfor etter:

Faglærer – Salg, service og reiseliv – Fast stilling 100%

Stillingen, 100%, er fast med oppstart snarest mulig. Arbeidssted Fredrikstad.

Fakta om stillingen:

Fakta om stillingen:

Søknadsfrist: 23.01.2022

Arbeidsgiver: Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad

Sted: Fredrikstad, Viken

Stillingstittel: Faglærer – Salg, service og reiseliv

Heltid / Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Fast

Kvalifikasjoner:

 • Godkjent undervisningskompetanse innenfor programområdet Salg, service og reiseliv
 • Ønskelig med tilleggskompetanse og/eller erfaring innen skolens øvrige utdanningstilbud
 • Ønskelig med spesialpedagogisk kompetanse og/eller erfaring i arbeid med elever som har spesielle behov for tilrettelegging
 • Erfaring med nye, varierte arbeidsmetoder og vurderingsformer

Personlige egenskaper:

 • Du er mestringsorientert
 • Du har høye ambisjoner på vegne av elevene
 • Du har god formidlingsevne
 • Du er en tydelig leder i møtet med elevene
 • Du er nyskapende, engasjerende, fleksibel og samhandlende
 • Du evner å bygge gode relasjoner til elevene
 • Du er en spreder av inspirasjon og godt humør

Vi tilbyr deg

 • Solid og verdibasert arbeidsgiver med fokus på kvalitet og egenkraft
 • Å gjøre en forskjell for ungdoms læring og utvikling
 • God struktur i en ubyråkratisk organisasjon
 • Tverrfaglig personalgruppe med høy faglig kompetanse og engasjement
 • Mye arbeidsglede og godt humør på jobb
 • Lønn i henhold til avtale/tariff
 • Medlemskap i Statens pensjonskasse
 • Mulighet for leie av firmahytte

Det forutsettes at søkeren kan identifisere seg med Blå Kors diakonale arbeid og verdisyn. Det tas forbehold om elevinntak, gruppedeling og eventuelle permisjoner. Tilsetting forutsetter av søkerne har faglig og pedagogisk kompetanse for tilsetting i videregående skole. Den som tilsettes må legge frem godkjent politiattest iht. friskolelova § 4-3. Stillingen lønnes iht. garantilønnsystem Landsoverenskomst for utdanning.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Øystein M. Andersen, tlf. 416 70 303 i tillegg til rektor Harald Becken, tlf. 951 02 219.

Søknad med CV sendes via Jobbdirekte sin hjemmeside. Ved evt. intervju ber vi om at det tas med originale vitnemål og attester samt opplysninger om referanser.

Dersom du har noen spørsmål til rekrutteringsprosessen ta kontakt med HR Rådgiver June Dahlman, e-post: june.dahlman@blaakors.no

Mer informasjon finnes på http://blaakors.no/seiersborg/, Facebook: @SeiersborgVGS, Instagram: @bkseiersborgvgs

Du kommer til elektronisk søknad ved å trykke her.

Søknadsfrist: 23. januar 2022

Arbeidsgiver: Stiftelsen Blå kors Fredrikstad

Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad består i tillegg av følgende virksomheter: Seiersborg videregående skole (Fredrikstad – heleid datterselskap av Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad), Barnas Stasjon (Fredrikstad), Ilaveien Bosenter (Fredrikstad), Jobbkonsulentene (Fredrikstad og Sarpsborg), Krise- og incestsenteret (Fredrikstad), Kulåssenteret (Sarpsborg), Plankebyen Frivilligsentral (Fredrikstad), Steg for Steg (Fredrikstad) og Varmestua (Fredrikstad).

Våre verdier Kvalitet, Medmenneskelighet, Verdighet og Egenkraft skal komme til utrykk i ord, handling og gjennom høyt faglig nivå i tilbudet vi gir.

«Med hjerte, kunnskap og kraft skaper Blå Kors muligheter for mestring og mening»

Powered by Labrador CMS