Ledig stilling:

Forlagsredaktør Matematikk for videregående skole

Søknadsfrist: 11. november

Aschehoug Undervisning søker

Forlagsredaktør Matematikk for videregående skole

Aschehoug Undervisning utvikler digitale og papirbaserte læremidler for grunn- og videregående skole og til voksenopplæringen. Vi er et offensivt fagmiljø med over 85 ansatte som brenner for læring og fagformidling, og vi har et ambisiøst utgivelsesprogram til fagfornyelsen. Til dette viktige arbeidet søker vi forlagsredaktør for matematikk for videregående skole i et engasjement fram til 31.7.2022.

I Aschehoug Undervisning vil du og dine kolleger jobbe tett sammen med å utvikle læremidler som bidrar til en enklere lærerhverdag, og til å øke barn og unges motivasjon, mestring og læring.

Fakta om stillingen

Søknadsfrist: 11.11.2019

Arbeidsgiver: H. Aschehoug & Co

Sted: Oslo sentrum

Stillingstittel: Forlagsredaktør Matematikk for videregående skole

Heltid / Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Engasjement

Om stillingen
Du får medansvar for planlegging og gjennomføring av papirbaserte og digitale læremiddelprosjekter innen matematikk for videregående skole. Du vil jobbe med bearbeiding og tilrettelegging av tekst, illustrasjoner og multimedialt innhold, både faglig og pedagogisk. Arbeidet skjer i tett samarbeid med medredaktør, forfattere og kolleger på ulike felt som design, digital utvikling, bokproduksjon og markedsføring. Stillingen rapporterer til redaksjonsleder realfag som nærmeste overordnede.

Om deg
Vi søker en engasjert person med pedagogisk utdanning og solid faglig bakgrunn innenfor matematikk. Du har undervisningserfaring i matematikk fra videregående skole eller annen relevant bakgrunn. Du har god kjennskap til hva som gir god læring for eleven og du følger med på det som skjer i miljøer knyttet til læremiddelutvikling.

Du har gode formidlingsevner både skriftlig og muntlig, du jobber effektivt, du er ansvarsbevisst og du liker å håndtere mange oppgaver samtidig. Du har gode samarbeidsevner, sikker språksans, god pedagogisk vurderingsevne og god evne til å motivere andre.

Vi tilbyr
en stilling i en solid bedrift med et viktig samfunnsoppdrag; interessante, meningsfulle og utfordrende arbeidsoppgaver i et kreativt og sterkt fagmiljø; lønn etter forlagets lønnssystem, samt gode pensjons- og forsikringsordninger, sommertid, fleksitid og subsidiert kantine.

Spørsmål om stillingene kan rettes til Dag-Erik Møller, redaksjonsleder realfag, på telefon 952 90 560 / e-post: [email protected] eller Arne Fredrik Nilsen, redaksjonssjef, på telefon 976 06 218 / e-post: [email protected].

Vi gleder oss til å høre fra deg og ser fram til å motta din søknad og CV snarest og innen 11.11.2019.

Hjemmeside

Du kommer til elektronisk søknad ved å trykke her

Søknadsfrist: 11. november 2019