Ledig stilling:

Lærervikariat Måndalen skule

Søknadsfrist: 02.08.2021

Ledig undervisningsstilling i Rauma kommune

Lærervikariat Måndalen skule

For hausthalvåret 2021 er det ledig eit vikariat ved Måndalen barne- og ungdomsskule. Skulen er ein 1-10 skule med 96 elevar.

Vikariat lærerstilling Måndalen barne- og ungdomsskule:
Det er ledig inntil 100% vikariat for lærar/grunnskulelærar fortrinnsvis 5-10, med ønske om faga norsk, matematikk eller engelsk. Anna pedagogisk utdanning som til eksempel PPU med ønska fagkombinasjonar kan og vere aktuelt for vikariatet. Tiltredelse til skolestart august 2021.

Fakta om stillingen:

Søknadsfrist: 02.08.2021

Arbeidsgivar: Rauma kommune

Sted: Møre og Romsdal, Rauma kommune, Måndalen
Stillingstittel: Lærervikariat

Heltid / Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Vikariat

Kvalifikasjonskrav
Rauma kommune ønsker søkere med godkjent lærar/grunnskulelærarutdanning med fortrinnsvis 5-10. Krav til pedagogisk utdanning for tilsetting og undervisning følger av forskrift til opplæringslova kapittel 14. Anna pedagogisk utdanning som til eksempel PPU med ønska fagkonbinasjonar i norsk, matematikk eller engelsk kan og vere aktuelt for tilsetting.

Personlige egenskaper
Vi ønsker oss kollegaer som SER hverandre og er Samarbeidsvillige, Ekte og Rause, som vil bidra positivt til å nå våre mål sammen og holde kommunens visjon levende, samt som ser sin rolle og legger innsats i vårt felles ansvar for å bidra aktivt i arbeidet for Raumainnbyggernes beste.

Vi søker lærere som:

• har et positivt elevsyn og er opptatt av barn og unges læring og utvikling

• har evne til å tenke helhetlig rundt barns oppvektmiljø

• har evne å planlegge, gjennomføre og vurdere variert og framtidsrettet opplæring av høy kvalitet med god progresjon

• er en klar og tydelig klasseleder og relasjonsbygger

• kan påta seg kontaktlærerfunksjon

• har fokus på læringsledelse og er god på kommunikasjon tydelige og høye forventninger til alle elever

• bruker IKT som et naturlig verktøy i arbeidet med fagene

• er opptatt av at elever og foresatte er viktige ressurser i skolemiljøet

• vil bidra til et godt arbeidsmiljø, både faglig og sosialt

• er initiativrik, fleksibel og gode samarbeidsevner i et lærende fellesskap

• har et positivt forhold til mangfold og vil arbeide aktivt for at skolen har et godt miljø for elever og ansatte, uavhengig av etnisitet, kultur, religion, kjønn mv.

• har evne til å arbeide løsningsorientert i et travelt miljø og samtidig ha godt humør

Søke på stilling

Rauma kommune tar kun imot elektroniske søknader. Dette betyr at kun søknader sendt via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli tatt i betraktning ved tilsetting. Det er viktig at du tar deg tid til å besvare spørsmålene vi stiller og registrerer/oppdaterer din CV med utdannelse og kompetanse i søknadsskjemaet. Du trenger ikke legge ved attester og vitnemål til elektronisk søknad, men vi ber om at disse taes med på evt intervju.

Lønn-/personaldrift kan kontaktes for rettledning vedr elektronisk søknad, tlf 94807867 (9-11.30 ti-to), evt pr mail lonn@rauma.kommune.no.

Vi kan ikke tildele eller endre på passord, men for øvrige spørsmål er vi behjelpelig med det vi kan. Når du registrerer din søknad i søknadsskjemaet, må det tydelig framkomme hvilke fag du har undervisningskompetanse i og på hvilke/hvilket trinn du er kvalifisert til å undervise.

For stillinger i skolen kreves at gyldig politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, framlegges før tilsetting, jfr. Opplæringsloven § 10-9 og forskrift § 15. Politiattest kreves bare av søkere som får tilbud om stilling, og skal derfor ikke legges ved søknaden.

Aktuelle kandidater blir innkalt til intervju.

Offentlighet

I samsvar med offentlighetslovens bestemmelser gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om unntak. Vi tar kontakt i forkant med søkere som har bedt om dette (offentlighetslovens § 25.). Det vil gå fram av den offentlige søkerlista hvor mange søkere det har vært til stillingen, og hvilken alder og kjønn de har.

Krav til språk

Det stilles krav om gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Om arbeidsgiveren
Rauma Kommune befinner seg i Møre & Romsdal. Rauma Kommune ligger i naturskjønne omgivelser med fjord og fjell. Rauma er kjent for lakseelven Rauma, Trollveggen, Trollstigen, Mannen, Raumabanen og et rikt aktivitetsbasert reiseliv. Dette er et fantastisk område for mennesker som er glad i friluftsliv i alle varianter.
Rauma kommune har 7469 innbyggere, og vi har gode buss- og togforbindelser. Det er kort vei til mange fjell- og skidestinasjoner i og rundt kommunen. Rauma har også et rikt kulturliv, med flere musikkfestivaler og revymiljø.

Link til sider
www.rauma.kommune.no/tjenester/skole/skoler-i-kommunen
www.rauma.no
www.rauma.kommune.no

Kontaktperson:

Skolesjef Aina Øyen Henden
tlf: 48239743
mob: 48891938

Du kjem til elektronisk søknad ved å trykke her.

Søknadsfrist: 2. august 2021

Arbeidsgiver: Rauma kommune

Verdens beste kommune for naturglade mennesker!
Visjonen tilhører hele Raumasamfunnet. Den er inkluderende for alle som bor i eller besøker Rauma, og forplikter oss til å ta vare på naturen og være et bærekraftig samfunn.
Vi SER hverandre og er Samarbeidsvillige, Ekte og Rause. Vi ønsker oss kollegaer som vil bidra positivt til å nå våre mål og holde kommunens visjon levende.
Rauma kommunes vel 750 medarbeidere utfører tilsammen vel 580 årsverk. Vi har varierte og spennende arbeidsoppgaver. Våre dyktige kollegaer arbeider på mange ulike arbeidssteder, har forskjellige yrker og kompetanse, med et felles ansvar for å bidra aktivt til å gi gode tjenester til innbyggerne våre.