Ledig stilling:

Fagansvarlig Aftenposten Junior Skole

Søknadsfrist: snarest og senest innen 5. mai 2019

Har du lyst til å bli en del av Aftenpostens nye skolesatsning?

Brenner du for at barn skal lære om verden og delta i samfunnet rundt seg?Aftenposten Junior er Norges største nyhetsavis for barn. I tråd med fagfornyelsen utvikler vi nå et nytt digitalt læremiddel som skal tilgjengeliggjøre dagsaktuelt materiale for elever og lærere.

Fakta om stillingen

Søknadsfrist: 05.05.2019

Arbeidsgiver: Schibsted Media Group

Sted: Oslo

Stillingstittel: Fagansvarlig
Heltid / Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Fast

Vi søker derfor etter fagansvarlig som vil bli en nøkkelperson i prosjektet, og et bindeledd mellom Aftenposten, undervisningsmarkedet og andre bidragsytere.

Rollen vil være ansvarlig for at Aftenposten Junior Skole holder innholdsmessig, fagmetodisk og pedagogisk kvalitet. Du skal sikre verdi for elever og lærere, og slik sørge for hyppig og varig bruk. Du vil også bidra til riktig kommunikasjon inn mot målgruppene i skolemarkedet. I dette ligger også å drive aktiviteter som engasjerer og inspirerer brukerne.

Vi ser etter en person som er vant med å kommunisere med sentrale funksjoner i skoler/kommuner. Du bør ha utdanning innen pedagogikk, være vant til forhandlinger og har et stort kontaktnett innen skolesektoren. Erfaring fra læremiddelmarkedet er en fordel.

Vi søker deg som …

  • Vet hva som skal til for å engasjere elever og lærere
  • Er samfunnsengasjert og faglig oppdatert
  • Har god formidlingsevne og et brennende engasjement
  • Er fremoverlent og trigges av å bygge opp noe helt nytt
  • Har god kommersiell forståelse

Du vil få engasjerte, hyggelige kolleger i Aftenposten og Schibsted, og arbeidssted i Oslo sentrum. Hovedkontoret ligger i Akersgata i Oslo.

Som følge av at dette er en ny satsing fra Aftenposten vil rollen i første omgang være en prosjektstilling på 1 år med oppstart snarest.

Spørsmål om stillingen rettes til forlagsdirektør Andreas Finborud, [email protected], tlf 90 74 38 39 eller redaktør Mari Midtstigen, [email protected], tlf 91 73 78 71.

Du kommer til elektronisk søknad ved å trykke her

Søknadsfrist: snarest og senest innen 5. mai 2019