Ledig stilling:

Lærerstilling – vikariat Moe skole
Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

Søknadsfrist: 28. mai 2019

Lærerstilling – vikariat

Moe skole er en kristen friskole for 1.-10. trinn. Skolen holder til i lyse og trivelige lokaler sentralt beliggende mellom E18 og Sandefjord sentrum. Skolen har 140 elever fra Sandefjord og Larvik. Skolen blir eiet og drevet av Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn (DELK). DELK driver to andre skoler i Vestfold: Granly skole (1-10), Tønsberg og Bjerkely skole (1-7), Re.

Fakta om stillingen

Søknadsfrist: 28.05.2019

Arbeidsgiver: Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn

Sted: Sandefjord

Stillingstittel: Lærerstilling

Heltid / Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Vikariat

Skolen har for neste skoleår ledig vikariat som kontaktlærer i 1. klasse, lærerutdannet for 1. – 4. trinn og helst med erfaring og/eller utdanning innen spesialpedagogikk. Vi søker etter en lærer som sammen med engasjerte foreldre og kolleger kan fremme det pedagogiske miljøet på skolen og aktivt være med å virkeliggjøre skolens kristne formål. Stillingsstørrelsen vil være på 100 %.

Spørsmål om stillingen kan rettes til rektor Victoria Holte.

Den som ansettes må kunne identifisere seg med, og fremme formålet og det kristne verdigrunnlaget for skolen, samt forplikte seg på skolens verdidokument.

Stillingen avlønnes etter gjeldende regulativ (KS) med rett/plikt til medlemskap i Statens Pensjonskasse. Søknadsfrist snarest og senest innen 25. mai 2019.

Send søknad på e-post til [email protected]

Kontaktinformasjon:
Victoria Holte, rektor, telefon 33 48 73 40, e-post: [email protected]

Adresse: Moveien 78, 3221 Sandefjord

Hjemmeside

Søknadsfrist: Snarest og innen 28. mai 2019