Ledig stilling:

Lærerstilling vikariat Åndalsnes barneskole 2019/2020

Søknadsfrist: 19. mai 2019

Lærerstilling vikariat Åndalsnes barneskole 2019/2020

og eventuelle andre ledige lærerstillinger i grunnskolen i Rauma kommune for skoleåret 2019/2020

Følgende stilling er nå ledig på Åndalsnes barneskole: Inntil 100 % vikariat stilling for grunnskolelærer 1-7, med ønske om fagene norsk, matematikk, engelsk og spesialpedagogikk fra 01.08.2019 og ut skoleåret 2019/2020. Åndalsnes barneskole ligger midt i Åndalsnes sentrum. Skolen har 218 elever, og har SFO-ordning med ca. 50 barn.

Kvalifikasjonskrav:

Fakta om stillingen

Søknadsfrist: 19. 05. 2019

Arbeidsgiver: Rauma kommune

Sted: Åndalsnes

Stillingstittel: Lærer

Heltid / Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Vikariat

Rauma kommune ønsker søkere med godkjent grunnskolelærerutdanning 1-7. Krav til pedagogisk utdanning for tilsetting og undervisning følger av forskrift til opplæringsloven kapittel 14.

Søkere må til vanlig ha minst to undervisningsfag i fagkretsen. Søkere som også har undervisnings-kompetanse i ett eller flere av basisfagene norsk, matematikk, engelsk, samt naturfag, praktisk -estetiske fag og spesialpedagogikk, vil kunne bli prioritert ved ansettelse.Personlig egnethet vil bli vektlagt ved tilsetting.

Vi ønsker lærere som:

- har et positivt elevsyn og er opptatt av barn og unges læring og utvikling
- har god fag-, metode- og sosial kompetanse
- vil bidra til et godt læringsmiljø med positive relasjoner mellom lærer og elev
- kan påta seg kontaktlærerfunksjon
- har fokus på læringsledelse og er god på kommunikasjon
- bruker IKT som et naturlig verktøy i arbeidet med fagene
- er tydelige voksne, løsningsfokuserte og utviklingsorienterte
- er opptatt av at elever og foresatte er viktige ressurser i skolemiljøet
- vil bidra til et godt arbeidsmiljø, både faglig og sosialt
- er fleksible og har gode samarbeidsevner
- har et positivt forhold til mangfold og vil arbeide aktivt for at skolen har et godt miljø for elever og ansatte, uavhengig av etnisitet, kultur, religion, kjønn mv.

Søke på stilling:

Rauma kommune tar kun imot elektroniske søknader. Dette betyr at kun søknader sendt via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli tatt i betraktning ved tilsetting. Det er viktig at du tar deg tid til å besvare spørsmålene vi stiller og registrerer eller oppdaterer din CV med utdannelse og kompetanse i søknadsskjemaet.

Det skal ikke legges ved attester og vitnemål til elektronisk søknad, men vi ber om at disse tas med på evt intervju. Både ansatte og tidligere ansatte er allerede registrert som brukere. Det er derfor viktig at det ikke opprettes nye brukere når ansatte eller tidligere ansatte skal søke ny jobb. Bruk alternativet "Glemt brukernavn og passord", og følg instruksjonene. Brukernavn = e-postadresse. Ansatt og tidligere ansatte som har endret e-postadresse må kontakte lønn-personaldrift.

Søkere som ikke får tilsendt passord eller opplever andre utfordringer med pålogging må kontakte lønn- og personaldrift på mail [email protected] evt. pr. tlf. 71166544 / 71166545 i tlf. tid man-fred 9.00-11.30.For stillinger i skolen kreves at gyldig politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, framlegges før tilsetting, jfr. Opplæringsloven § 10-9 og forskrift § 15.

Aktuelle kandidater blir innkalt til intervju.

Offentlighet

I samsvar med offentlighetslovens bestemmelser gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om unntak. Vi tar kontakt i forkant med søkere som har bedt om dette (offentlighetslovens § 25.). Det vil gå fram av den offentlige søkerlista hvor mange søkere det har vært til stillingen, og hvilken alder og kjønn de har.

Krav til språk

Det stilles krav om gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.

Om arbeidsgiveren

Rauma Kommune befinner seg i Møre & Romsdal. Rauma Kommune ligger i naturskjønne omgivelser med fjord og fjell. Rauma er kjent for lakseelven Rauma, Trollveggen, Trollstigen, Mannen, Raumabanen og et rikt aktivitetsbasert reiseliv. Dette er et fantastisk område for mennesker som er glad i friluftsliv i alle varianter.Rauma kommune har 7469 innbyggere, og vi har gode buss- og togforbindelser. Det er kort vei til mange fjell- og skidestinasjoner i og rundt kommunen. Rauma har også et rikt kulturliv, med flere musikkfestivaler og revymiljø.

Link til sider

https://www.rauma.kommune.no/tjenester/skole/skoler-i-kommunen/
www.rauma.no
www.rauma.kommune.no

Kontaktperson for Åndalsnes barneskole:

Nina Ellingseter Aandal, Rektor Åndalsnes barneskole, tlf: 71166012, mobil: 98871414, [email protected]

Kontaktperson for andre stillinger

Aina Øyen Henden, Skolesjef, tlf: 71166545, [email protected]. Oppgi hva henvendelsen gjelder og mobilnummer vi kan kontakte deg på.

Du kommer til elektronisk søknad ved å trykke her.

Søknadsfrist: 19. mai 2019

Arbeidsgiver: Rauma kommune

Verdens beste kommune for naturglade mennesker! Visjonen tilhører hele Raumasamfunnet. Den er inkluderende for alle som bor i eller besøker Rauma, og forplikter oss til å ta vare på naturen og være et bærekraftig samfunn. Vi SER hverandre og er Samarbeidsvillige, Ekte og Rause. Vi ønsker oss kollegaer som vil bidra positivt til å nå våre mål og holde kommunens visjon levende. Rauma kommunes vel 750 medarbeidere utfører tilsammen vel 580 årsverk. Vi har varierte og spennende arbeidsoppgaver. Våre dyktige kollegaer arbeider på mange ulike arbeidssteder, har forskjellige yrker og kompetanse, med et felles ansvar for å bidra aktivt til å gi gode tjenester til innbyggerne våre.