Ledig stilling:

Pedagogisk leder Evenskjer barnehage

Søknadsfrist: 13. mai 2019

Evenskjer barnehage er en basebarnehage fordelt på to hus. Barnehagen ligger i sentrum av Evenskjer, like ved Skånland skole. Barnehagen har 100 plasser, fordelt på aldersgruppene 1-3 år og 3-6 år. Vi har et flott uteområde og skog og mark og fjæra i nærmiljøet. Barnehagen har fokus på språkutvikling, fysisk aktivitet, kreativitet og sosial kompetanse. Vi arbeider også med personalutvikling og ønsker å være en lærende organisasjon.

Pedagogisk leder

Kort om stillingen

Fakta om stillingen

Søknadsfrist: 13. mai 2019

Arbeidsgiver: Skånland kommune

Sted: Evenskjer

Stillingstittel: Pedagogisk leder

Heltid / Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Fast

Evenskjer barnehage har ledig fast 100 % stilling som pedagogisk leder fra 1. august 2019. Om ønskelig kan oppstartdato forskyves til senest 12. august 2019.

Skånland kommune har egen tiltaksplan for rekruttering av barnehagelærere og tilbyr følgende lønn utover tarifflønn:kr 20 000 til alle med barnehagelærerutdanningkr 20 000 i tilleggslønn til pedagogisk leder.

Total tilleggslønn til pedagogisk leder med barnehagelærerutdanning: kr 40 0000

Kvalifikasjonskrav

3-årig barnehagelærerutdanning eller annen 3-årig høgskoleutdanning med videreutdanning i barnehagepedagogikk og småbarnspedagogikk

Vi forventer at de som tilsettes

Er strukturert og jobber målrettet med planlegging, gjennomføring og evalueringHar gode samarbeidsevner, er engasjert og tar initiativHar fokus på barna i en travel hverdagEr en positiv rollemodell for barn og voksneKan jobbe selvstendig Trives ute og kan gi barna gode opplevelserHa gode lederegenskaper og beherske bruk av IKT som verktøy

Vi tilbyr

Et godt faglig miljøEt flott uteområdeFokus på et godt arbeidsmiljøLønn i forhold til gjeldende avtaleverk. Tariffestede og gunstige pensjons - og forsikringsordningerEn jobb i en inkluderende arbeidslivsbedrift

Språkkunnskap

Arbeidstakere må beherske norsk muntlig og skriftlig(evt.et annet skandinavisk språk)Samisk kultur- og språkforståelse hos kvalifisert søker vil være en fordel.

Tilsettingsvilkår

Arbeidstaker tilsettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, tariffavtaler og reglementer.Ved tilsetting må politiattest av ny dato framlegges før tiltredelse.

Søknad sendes

Skånland kommune benytter elektronisk søknadsprosess, søknad må derfor sendes elektronisk. Attester og vitnemål kan ikke legges ved søknad, men må tas med til et eventuelt intervju.

Skånland kommune oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonshemming eller kulturell bakgrunn.

Søkere kan bli offentliggjort på søkerliste selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Dersom du har behov for hjelp til å fylle ut søknaden, ta kontakt med Skånland kommune på tlf. 77089500.

Du kommer til elektronisk søknad ved å trykk her

Søknadsfrist: 13. mai 2019